Apua kehon kipuihin? Backbone Clinic palvelee sinua Vantaan Tikkurilassa

Backbone Clinic palvelee Etelä-Suomessa, Vantaan Tikkurilassa

Backbone Clinic palvelee sinua Vantaan keskustassa lähellä hyviä liikenneyhteyksiä. Toimitilamme sijaitsee Peltolantie 2 sisäpihalla, ravintola Shamrockin naapurissa. Sisäänkäyntimme on kulman takana, sisäpihan päädyssä. Lähialueelta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja tunnin ajaksi. Bussilla numero 570 pääset Jumbon tai Tikkurilan juna-aseman suunnista lähimmäksi.

 

Nopeiten ja helpoiten varaat meille ajan nettiajanvarauksen kautta, mutta voit varata ajan myös puhelimitse. Emme pysty aina vastaamaan puhelimeen, mutta pyrimme soittamaan takaisin saman päivän kuluessa. Mikäli kyse on ajanvarauksesi peruuttamisesta, voit tehdä sen myös tekstiviestitse tai sähköpostilla. Huomaathan, että nettiajanvaraukset voit peruuttaa myös itse varausvahvistuksessa ilmoitetun linkin kautta.

 

Muistathan peruuttaa aikasi mahdollisimman pian esteen sattuessa, viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai kokonaan perumattomista ajoista veloitamme täyden käyntihinnan.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

Yhteystiedot

Backbone Clinic palvelee Etelä-Suomessa, Vantaan Tikkurilassa

Backbone Clinic Ay
Peltolantie 2
01300 VANTAA

040 580 6059

info@backboneclinic.fi

 

Voit laittaa Pasi Paksuselle tai Eero Vuorelle osoitetut sähköpostit suoraan osoitteeseen pasi.paksunen@backboneclinic.fi tai eero.vuori@backboneclinic.fi.